aboutus

Wincode Optronics Co., Ltd

Wincode Optronics Co., Ltd Wincode Optronics Co., Ltd
1 2
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Wincodeopto-elektronica
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 3000000-5000000
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

„Wincode-Beperkt Opto-elektronicaco.,“ is professionele OEM, ODM, OBM-fabrikant en exporteur die zich in productie en marketing de lichten van het verscheidenheidsstadium, PROlichten, Architecturale Lichten, Commerciële Lichten specialiseren. Met veel ervaring en strikte ISO9001 keurde internationale normen goed. Wij stellen ons eigen merk „Wincode“ in de wereldmarkt voor verlichting in werking. De producten van „Wincode“ zijn geschikt voor divers vermaak en de recreatieplaats, zoals theater, TV-toonzaal, de zaal van verschillende media, vierkant toont etc., orgaanzaal, recreatieve stad, Discoclub, Bar, KTV.

 

Hoofdproducten: De LEIDENE bewegende hoofdlichten, leidden parilicht, leidden Huwelijk op Lichte, Architecturale lichten, Commerciële Lichten, bewegend hoofdlicht, een verscheidenheid van DMX512-consoles en divers materiaal van het assistentstadium. Wincode hangt bij geavanceerde technologie, uitstekende kwaliteit, stabiele prestaties en de prima dienst af, aan winstlof van diverse sectoren en brede marktruimte. Onze zelf-ontwikkelde reeks van de batterij draadloze verlichting is wijd gebruikt in een verscheidenheid van huwelijk, partij, gebeurtenissen… hoofdzakelijk in Frankrijk, de Verenigde Staten, Canada en andere markten.

 

Wincodeopto-elektronica om de volgende professionele diensten te verlenen:

1. Verschijningsontwerpen: conceptontwerp--Schets--Kleur--3D Modellering--Het teruggeven
2. Structuurontwerpen: Pro/E--Delen--assemblagetekening--Prototype
3. Het Ontwerp van geïntegreerde schakelingen:
4. Softwareontwerp:
5. Onderneem binnenlandse en internationale OEM, ODM, productie.

 

De Wincodeopto-elektronica dringt bij het wetenschappelijke beheer, productie aan en efficiënter, productdiversificatie om de wereld omhoog aan te steken. De Wincodeopto-elektronica gelooft dat: De „kwaliteit is het leven van onderneming, is de innovatie het bloed van de onderneming, is de dienst de ziel van de onderneming“, zich baseert op de filosofie dat „innovatie en ontwikkeling, in de wereld“, wij oprecht om met u hopen te werken - Wij respecteren binnenlandse en internationale klanten, het werk samen om briljante toekomst tot stand te brengen!

Geschiedenis

2011 Fous-Beperkt Technologieco., geregistreerd in Hongkong.

 

Opstarten van zaken (Waaier: handel van verlichtingsproducten) op enthousiasme en professionele kennis en de dienst.

 

2012 Fous-Verlichtingsfabriek die in Xiegang-Stad, Dongguan-Stad, Guangdong wordt gevestigd.

 

De nadruk bij het aanbieden van OEM de verlichting van het productiestadium, en succed brengt draadloze batterijkabel uplight reeks in de markt, die kwaliteitsproducten van geleide stadiumlichten verstrekt die op professioneel en ervaren team worden gebaseerd.

 

2015 Wincode-Beperkt Opto-elektronicaco., geregistreerd in Hongkong.

 

De Fabriek van de Fousverlichting bewoog zich aan het 5de Industriële Pari van Xiaoping, de Westelijke Weg van Huangshi, Baiyun-District, Guangzhou-Stad. En de Fabrieksnaam veranderde als de Opto-elektronicaco. van Guangzhou Wincode, dat tot aanbieding Producten wordt beperkt die aan klanten worden aangepast. 

 

 

Dienst

Wincodeopto-elektronica om de volgende professionele diensten te verlenen:

 

1. Onderneem binnenlandse en internationaal toneelverlichting, Proverlichting, LEIDENE Muurwasmachine, kan het LEIDENE Pari, Bewegende Hoofd Lichte… OEM, ODM, productie.

 

2. Verschijningsontwerpen: conceptontwerp--Schets--Kleur--3D Modellering--Het teruggeven


3. Structuurontwerpen: Pro/E--Delen--assemblagetekening--Prototype


4. Het Ontwerp van geïntegreerde schakelingen:


5. Softwareontwerp: 

 

Stem in met uw producten aanpaste orden! 

Contactgegevens